تاریخ : چهارشنبه, ۲۱ آبان , ۱۴۰۴ Wednesday, 12 November , 2025

شکلات تلخ این بیماری‌های مرگبار را دور می‌کند

  • کد خبر : 66324
  • 05 شهریور 1399 - 12:17

مفهوم استرس اکسیداتیو در سال ۱۹۳۰ برای اولین بار در طی جستجوی بیولوژی اکسیداسیون و  احیا بیان شد. آنتی اکسیدان‌های اگزوژن در غذاهای مختلف مانند میوه‌ها، سبزیجات، ادویه‌جات، غلات و روغن زیتون فرا بکر وجود دارند که باعث حفاظت در برابر استرس اکسیداتیو می‌شوند.

محققان می‌گویند: کاکائو یک ماده غذایی فوق‌العاده است که به دلیل خواص آنتی اکسیدانی توجه محققان را به خود جلب کرده است.

بر اساس اعلام پایگاه نتایج پژوهش‌های سلامت کشور، ساناز مهربانی، آرمان عرب، حامد محمدی و رضا امانی از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در پژوهشی تاثیر مصرف کاکائو بر شاخص‌های استرس اکسیداتیو را بررسی کرده‌اند. scopus  و Google Scholar ، PubMed، Cochrane’s library، Science Direct و web of science به منظور یافتن مقالات مرتبط جستجو شدند.

نتایج تحقیق نشان داد، مصرف شکلات تلخ می‌تواند باعث تقویت سیستم آنتی اکسیدانی بدن شود و در جلوگیری از بسیاری بیماری‌ها مانند سرطان و بیماری قلبی-عروقی مؤثر باشد.

این پژوهش در چهل‌وهشتمین شماره‌ مجله Complementary Therapies in Medicine منتشر شده است.

اخبار مرتبط

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تحریریه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد، منتشر نخواهد شد.