تاریخ : یکشنبه, ۱۸ آبان , ۱۴۰۴ Sunday, 9 November , 2025

کال کباب

  • کد خبر : 4604
  • 31 خرداد 1393 - 11:41

مواد لازم

بادنجان یک و نیم کیلوگرم
گردو ساییده ۳۰۰ گرم
انار ترش دانه‌‌شده یک پیمانه
چوچاق (سبزی محلی) دو قاشق سوپخوری
سیر چهار حبه
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا بادنجان‌ها را روی شعله گاز یا زغال کبابی کنید. سپس پوست آن را جدا کرده و بکوبید تا له شود. بعد گردوها را آسیاب کرده با بادنجان مخلوط کنید. انار را با چوچاق و سیر آسیاب کنید و به مخلوط بالا بیفزایید و در انتها نمک و فلفل اضافه کرده و یک دور کامل میکس و با برنج سرو کنید.

نکته :برای این‌که میزان ترشی غذا کم شود می‌توان یک تا دو قاشق سوپخوری از انار آن کم کنید.می‌توان گردو را تا حدی که دندان‌گیر باشد آسیاب کرد.

اخبار مرتبط

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تحریریه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد، منتشر نخواهد شد.