تاریخ : یکشنبه, ۱۸ آبان , ۱۴۰۴ Sunday, 9 November , 2025

ترشی تره

  • کد خبر : 4286
  • 27 اردیبهشت 1393 - 12:12

 

مواد لازم:
سبزی آش (اسفناج بیشتر باشد) ۵/۰ کیلو
برنج ۴/۱ پیمانه
سیر ۵ حبه
تخمم مرغ ۳ عدد
آب غوره نصف پیمانه
روغن به مقدار لازم
نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه :
برنجی که از قبل خیس کرده ایم را به همراه سبزی و یک لیوان آب میپزیم (برنج برای غلظت دادن استفاده میشه). سیر را له کرده به همراه روغن و زردچوبه تفت میدهیم. حالا برنج و سبزی که خوب پخته شده و به غلظت ماست درآمده (بهتر است با هم کوبیده شوند) را به سیر اضافه میکنیم. آب غوره را هم اضافه کرده و میگذاریم تا آب اضافه غذا کشیده شود. زمانی که غذا به اصطلاح جا افتاد نمک و فلفل را اضافه کرده و وسط ظرف را خالی کرده و تخمم مرغها را یکی یکی اضافه کرده صبر میکینم تا بسته شوند. بعد همه مواد را هم زده و در ظرف مناسب میکشیم

 

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تحریریه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد، منتشر نخواهد شد.