دکتر عباس موسوی، رئیس کمیته تدوین مقررات فدراسیون فوتبال در گفتگو با ایسنا این سئوال را مطرح کرد که چرا وزیر ورزش بابت سوء جریانات به پرسش کشیده نشد؟
به گزارش خط اول ورزشی، موسوی با بیان اینکه حدود ۱۲ سال است که در رکن قضایی فدراسیون فوتبال به موازات قضاوت در مراجع بدوی، تجدید نظر و دیوان عالی کشور خدمت کردهام گفت: به چشم دیدهام میلیونها دلار از سرمایه این کشور از سوی عدهای فاسد به تباهی رفته است.
وی به عنوان مثال به قرارداد ویلموتس سرمربی وقت تیم ملی یا به فسادهای اداری و فرایند ناسالم در جذب و استخدام مربی و بازیکن در تیمهای مطرح دولتی اشاره کرد و گفت: در کجای دنیا در دو تیم مطرح و اول کشور برای یک سال، سه سرمربی حقوق هنگفت دریافت میکنند تازه با خسارات متعلقه که خود معادل دستمزد یک مربی حرفهای دیگر است؟
وی ادامه داد: باشگاه پرسپولیس در دو فینال لیگ قهرمانان آسیا حضور پیدا کرد و بیش از ۷۰ میلیارد تومان آن هم در دو سه سال پیش دستاورد برای این تیم داشته است، این درآمد کجا رفته است؟ در باشگاه استقلال حقوق سی هزار دلاری یک بازیکن تامین نمیشود و به جای آن ۴۰۰ هزار دلار طی یک محاکمه ترذیلی به آن بازیکن داده میشود. گماشتهگان وزیر در یک باشگاه و در یک روند مبهم و مجهول پول به خزانه باشگاه تزریق میکنند و چندین برابر آن را حال مطالبه میکنند. چرا وزیر ورزش پیشین بابت این همه سوء جریان در مجموعه متبوع به چالش و پرسش کشیده نمیشود؟
موسوی افزود: در شرایطی که با پرداخت حدود ۱۰۰ هزار یورو به یک مربی مطرح یعنی آقای استراماچونی سرمربی تیم استقلال، امکان استفاده از آن فراهم بود چرا با رفتار مشکوک مسئولین و نقض قرارداد مربی مذکور ترک قرارداد کرده و حال ۲۰ برابر آن مبلغ را بدون آنکه خدمتی کند باید مطالبه کند؟ دستگاه قضا باید شجاعانه آن مسئول بیکفایت را احضار و این همه هزینه را بر خود او تحمیل کند. سازمان بازرسی پیرامون بسیاری از این تخلفات ورود و حقایقی را کشف کرده است اما در نیمه راه چرا ماجرا رها شده است؟
رییس کمیته تدوین مقررات فدراسیون فوتبال در پایان خاطرنشان کرد: به باور بنده که ۳۰ سال در دستگاه قضا خدمت کردهام، تاریخ از عهده داوری این همه تخلفات عاجز است. این اعتراف تلخ و ناگواری است اما جلوی زیان را هر لحظه میتوان گرفت و این کار در اداره جناب محسنی اژهای هویدا و امکانپذیر است.