تاریخ : دوشنبه, ۱۹ آبان , ۱۴۰۴ Monday, 10 November , 2025

تشدید نظارت بر انبارهای نگهداری مواد و فرآورده های غذایی و آشامیدنی گیلان

  • کد خبر : 77701
  • 09 آذر 1400 - 10:27
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا ) ؛ مهندس علیرضا نجفی – مدیر نظارت بر فرآورده های غذایی، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی دانشگاه با اشاره به دستورالعمل های اخیر سازمان غذا و دارو کشور، اظهار داشت ؛ انبارهای نگهداری ، توزیع و شرکت های پخش محصولات غذایی، بهداشتی مشمول اخذ مجوز بهداشتی لازم از سازمان غذا و دارو می باشند.
وی ادامه داد : در راستای اجرای بند”پ” ماده ۷ قانون احکام دایمی توسعه کشور و به منظور سامان دهی شبکه توزیع فرآورده های غذایی و آشامیدنی ،  بازدید و کنترل های لازم از سوی کارشناسان ستادی اداره نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از انبارها انجام می شود.
وی در پایان یادآور شد ؛  در این بازدید ها ضمن بررسی سوابق مرتبط با مستندسازی ها، چک لیست ارزیابی شرایط فنی و بهداشتی انبارهای نگهداری فرآورده های غذایی و آشامیدنی در سامانه aduit ثبت می شود.

اخبار مرتبط

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تحریریه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد، منتشر نخواهد شد.